Möjligheterna med digital transformation

Först förstå vad som är möjligt med digital transformation

Ett viktigt element i digital transformation är att förstå potentialen för din teknik. Återigen betyder det inte att fråga “Hur mycket snabbare kan vi göra saker på samma sätt?” Det betyder att fråga “Vad är vår teknik verkligen kapabel och hur kan vi anpassa vår verksamhet och processer för att få ut så mycket som möjligt av våra teknologinvesteringar?”

Innan Netflix valde folk filmer att hyra genom att gå till butikerna och kamma igenom hyllor av band och skivor för att leta efter något som såg bra ut. Nu serveras bibliotek med digitalt innehåll på personliga enheter, komplett med rekommendationer och recensioner baserade på användarens preferenser.

Att strömma prenumerationsbaserat innehåll direkt till människors TV: er, datorer och mobila enheter var en uppenbar störning för videoruthyrningsverksamheten. Omfattande streaming ledde också till att Netflix tittade på vad det annars kunde göra med den tillgängliga tekniken. Det ledde till innovationer som ett innehållsrekommendationssystem drivet av artificiell intelligens. Prata om att få ut mesta möjliga av din IT-avdelning!